Spännande resmål

Äntligen en resemässa i Sverige! Lördagen den 1 oktober har du möjlighet att ta del av olika föreläsningar kring spännande resmål.

Vi bjuder in ressugna att träffa oss, våra samarbetspartners och lyssna på reseföreläsningar om spännande resmål som exempelvis Tanzania, Nya Zeeland, Australien, Maldiverna, Sydafrika, Seychellerna, Cooköarna och Madagaskar. Expeditionskryssningar med Silversea Cruises och Yachtings med SeaDream Yacht Club. Se även populäraste resmålen hösten 2022.

Maldiverna

Mässan arrangeras av Hummingbird Lifestyle Travel och African Tours & Safaris tillsammans med inbjudna samarbetspartners.

Hummingbird Lifestyle Travel och African Tours & Safaris är researrangörer som med stor kunskap, passion och personlig service skapar reseupplevelser. Vi lanserar nu resemässan Go Discover för att vi och våra resenärer saknat en resemässa, en fysisk mötesplats, där vi kan träffa nya och gamla gäster för tillsammans skapa drömresor.

Vi vill att Go Discover ska vara den mötesplatsen och vårt mål är att göra detta till ett årligt evenemang, säger Susanne Ritzén Österberg, VD för Hummingbird Lifestyle Travel och African Tours & Safaris”.