Direktflyg till sex nya destinationer i Grekland

Direkt från Stockholm–Arlanda startar Norwegian i juni direkta linjer till sex nya destinationer i Grekland. Det betyder att Norwegian under sommaren flyger till nio grekiska destinationer direkt från Stockholm-Arlanda.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu mer av Grekland till svenskarna. Vi vet att Grekland är ett mycket populärt semesterresmål på sommaren och vi har redan nästan sålt slut på våra befinliga resor till Grekland. Därför lägger vi nu till sex nya destinationer direkt från Arlanda, så det finns mycket att välja mellan om man har drömmar om en grekisk semester, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian flyger redan till Athen (två gånger per vecka), Chania (tre gånger i veckan) och Rhodos, som i juni utökas från en avgång per vecka till tre avgångar per vecka.

De nya destinationerna för Stockholm−Arlanda:

  • Korfu: Startar 9 juni med 2 avgångar per vecka
  • Kos: Startar 12 juni med en avgång per vecka
  • Heraklion, Kreta: Startar 11 juni med en avgång per vecka
  • Mykonos: Startar 10 juni med 2 avgångar per vecka
  • Santorini: Startar 10 juni med 2 avgångar per vecka
  • Thessaloniki: Startar 16 juni med en avgång per vecka

Grekland är ett land att besöka för den som hellre vill ha en lugn och avslappnad semester. De kalkstensvita husen med blått tak, den grekiska salladen och det turkosblåa egeiska havet är något som många förknippar med öarnas land Grekland. Totalt har Grekland cirka 1 400 öar, varav 227 är bebodda. Därmed har Grekland blivit känt som landet dit många åker för att båtluffa och upptäcka landets fantastiska övärld, då det både är ett smidigt sätt att ta sig runt mellan landets alla öar och en spännande upplevelse.

Läs mer om aktuella händelser i Grekland: Sweden Abroad