Boka trollkarl eller magiker till företagseventet i Stockholm eller Göteborg

I samband när vi planerade nästa företagsevent på jobbet så brainstormade vi vad vi skulle kunna ha för aktivitet, vi hade redan gjort alla möjliga saker som att ha gruppaktiviteter, ha stand-up komiker, paintball, lazer game med mera. Vi fick sitta bra länge och fundera men till slut kom vi fram till något annorlunda och unikt. Det är i alla fall vad vi tycker, men ni håller kanske inte med. Oavsett om ni håller med eller inte så var det i alla fall vad vi bestämde oss för och vi blev mer än nöjda. När jag tänker efter har vi nog aldrig varit så nöjda med underhållningen på ett företagsevent som vi har arrangerat tidigare och det säger en hel del då vi har haft många olika  event genom åren i Stockholm och Göteborg. Det är främst de städerna vi har arrangerat i eftersom det oftast finns mycket mer att göra där om man väljer att gå vidare på kvällen, uteställena är fenomenala. Tillbaka till vilken underhållning det var vi bokade.

En unik och magisk företagsaktivitet

En i gruppen kom med det briljanta förslaget att boka en trollkarl och skapa en magisk afton för alla på företaget där vi hade levande kandelabrar där vi alla skulle klä ut oss till vår favorittrollkarl på film, det skulle kunna vara Gandalf, Harry Potter, Lord Voldemort, Saruman eller till exempel Albus Dumbledore. Är det någon av er som har läst Harry Potter bäckerna av JK Rowling, det är några av de mest underhållande böckerna jag har läst. Även om de blir tjockare och tjockare för varje bok så blir de bara bättre och bättre, det är omöjligt att lägga ner dem och sluta läsa. Det är få böcker som har den effekten men hon lyckas verkligen att fånga läsaren och dra in dig i hennes värld. En värld full av magi och mysterier. Mina två favoritkaraktärer är Snape och Hagrid. Hagrid speciellt, han är så charmig och lite klumpig men väldigt godhjärtad, skulle jag klä ut mig till någon så skulle det vara han, om man exempelvis skulle ha en maskerad. Lite svårt blir det däremot för han är ju så väldigt stor eftersom han är halvjätte och jag är ganska liten. Bara 174 cm, han ska väl egentligen vara ca 3 meter hög haha. Men det skulle säkert gå med styltor. Jag måste testa det någon gång bara för att få se reaktionerna på alla kollegor på jobbet. Det kändes spontant verkligen som något annorlunda och unikt.

En omröstning om konferensplats – Vilken stad och vilket ställe vinner?

En jättekul idé och initiativ tyckte vi. Vi var dock inte säkra på var vi skulle ha vår företagskonferens ännu, vi tänkte att vi antingen skulle ha den i Stockholm eller Göteborg så isåfall skulle vi boka en trollkarl i Stockholm eller en trollkarl i Göteborg beroende på var vi skulle ha konferensen. Man kan ju diskutera detta i alla oändlighet mest för att det finns så många olika val och så att göra, ibland är det nästan sämre om man har för många val att göra, då kan man aldrig bestämma sig. Några pratade om Münchenbryggeriet och några andra pratade om Gamla Stan i Stockholm. Någon föreslog Gothia Towers i Göteborg och Scandinavium så det blev en högljudd debatt. En pratade om att hyra Kungliga Slottet i Stockholm, kan man ens göra det tänkte jag. Det låter lite väl flådigt men varför inte, det skulle säkert vara kul och totalt annorlunda. Tänk er att vara på slottet vilken magisk miljö eller Blå Salen där de har Nobelmiddagen, verkligen häftigt och stort. Bara det gör ju halva evenemanget.

Så vi diskuterade detta fram och tillbaka i flera timmar under en massa möten, det var verkligen inte helt lätt så till slut slutade det i omröstning. Det kändes som det mest demokratiska i slutändan även om vi fick hålla på ett tag. Någon räckte upp handen för sent och någon för tidigt så det var svårt att förstå vad de röstade på. Vi testade även att skriva ner vad vi ville ha på lappar efter at vi valt från olika alternativ som en av oss drog ur en hatt, gissa vem det var som fick äran att göra det. Exakt, ni gissade rätt. Yours truly, det kändes som en stor ära haha.

Magisk företagskonferens med proffsig trollkarl i Stockholm

Hursomhelst så kände vi att vi i alla fall kom fram till något bra i slutändan, men helt lätt var det verkligen inte!

Vilken stad kan ni tro att det blev i slutändan då? Kan ni gissa? Fundera en liten stund innan du läser vidare så får vi se om du eller ni gissade rätt. Har ni funderat klart? Bra, då kan ni fortsätta att läsa.

Det landade på att vi skulle ha vår magiska konferens i Stockholm denna gång då det finns många unika och coola källarvalv ibland annat Gamla Stan som vi tyckte passade som tema för vårt event så det blev att vi bokade trollkarl Stockholm.

Nästa del blev att kolla vilken trollkarl vi skulle ha då det finns ganska många olika, vi ville ha en som var ett proffs och som jobbat för en del större företag sen innan, så vi visste att vi skulle få en kvalitetsshow. Det är alltså inte bara att ta någon utan att göra research innan, kvalitetsskillnaderna är oftast enorma när det kommer till trollkarlar och magiker men även ståuppkomiker.

Det tog ett tag efter en massa googlande men vi hittade rätt magiker som var fantastisk, riktigt otrolig show körde han. Det var en massa eld, tankeläsning och han involverade publiken i olika nummer. Ingen förstod i överhuvudtaget hur han bar sig åt. Bland det mest fantastiska vi sett.

Kvällen fortsatte och natten lång och efter showen stannade magikern kvar och körde några extratrick, han uppskattade nog att vi var så glade och verkade gilla trolleri. I alla fall var det vad han sa. Han berättade att han brukade åka runt i Sverige och även i andra länder och uppträda över 200 dar per år. Helt otroligt, han måste aldrig vara hemma haha.

Boka en trollkarl till nästa företagsevent – en succéupplevelse

Vi måste nog säga att detta var en av de mer lyckade personalfesterna vi haft faktiskt, kan verkligen rekommendera alla att boka en riktigt bra trollkarl till firmafesten, vi kommer definitivt göra det igen nån gång framöver då det var succé.

Vi ser redan fram emot nästa fest med företaget, då funderar vi på att dansa zumba eller tango, det kommer nog se fantastiskt roligt ut när Bosse på företaget kommer rocka loss, han brukar bjuda på sig själv och alla skrattar. Han är en skön kille. Inte alla som är lika sköna som han och bjuder på sig själva. Men vissa på företaget kan göra det, andra inte. Men det får man förstå och respektera då vi alla är olika. Det är inget konstigt med det, det är fullt naturligt.

Vi diskuterade faktiskt om vi eventuellt skulle ha nästa företagsevent i Göteborg istället och eventuellt då med boka trollkarl Göteborg mest för att det var så otroligt lyckat. Det går säkert att kombinera med dansen vi hade tänkt oss. Jag tror att det skulle bli succé och eventuellt så skulle han kanske kunna skräddarsy ett nummer där han blandar in dans med magi och trolleri. Det skulle verkligen vara något unikt och annorlunda, i alla fall så är det inget som vi har testat att göra på våra företagsevent innan någon gång som jag kan minnas.

Eventuellt skulle det ha varit intressant att boka denna kille till nästa evenemang, Eric Chien. Kolla in denna video med denna otroliga magiker och trollkarl. Han var med i Americas Got Talent om jag inte missminner mig. Eller om det var Britains Got Talent.

Det var nog allt jag hade att skriva det här för denna gång, men jag återkommer med mer spännande saker framöver. Hoppas alla läsare får ett fortsatt trevligt år och att ni testar att boka en trollkarl till er firmafest i Stockholm, Göteborg eller om det nu är i Haparanda ni ska ha den. Oavsett vad det blir så kom ihåg att ni ska ha roligt och trevligt både när ni planerar era evenemang och liknande för det är då det blir som bäst, jobba som ett team mot ett gemensamt mål och fokusera på att ha kul som sagt. Det slår aldrig fel. Jag önskar er lycka till i framtiden med vad ni än planerar för något.

Trevlig helg på er alla som läser detta och lycka till nu när ni bokar en trollkarl & magiker. Det kan ni behöva, men förhoppningsvis kommer det gå lite lättare för er efter att ha läst denna texten där jag har gjort mycket av researchen åt er.